Consulteu els expositors de la XI Fira del Món Geganter

Un dels eixos principals de la Fira del Món Geganter és l’espai dels expositors, on professionals del sector de la cultura popular i del món geganter oferiran tot tipus de productes interessants per a les colles geganteres i pel públic assistent amant de la cultura i dels gegants. Com també objectes per a la mainada.

Aquest any l’espai dels expositors es situarà als carrers principals de Vacarisses.

A firamongeganter.cat/expositors, us avancem tots els professionals que acollirà la Fira en aquesta edició. Trobareu una breu descripció dels productes i serveis que ofereix cada professional, com també les novetats i les ofertes especials per aquesta fira.

Per a totes les colles geganteres que no podreu visitar la Fira, aquest llistat de professionals i els seus contactes us poden ser útils per a necessitats futures.

Encara tenim estands lliures, per tant, professionals del sector, podeu formalitzar la sol·licitud i donar-vos a conèixer i oferir els vostres productes o serveis de manera directa a un gran públic de clients potencials.

 

No deixeu de consultar la informació dels expositors, ja que s’anirà actualitzant amb nous expositors que ens acompanyaran en la XI Fira del Món Geganter.

 

2019-01-14T12:30:22+00:00

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada