Descripció expositors 2017-10-10T23:36:50+00:00

Un dels eixos principals de la Fira del Món Geganter és l’espai dels expositors, on professionals del sector de la cultura popular i del món geganter oferiran tot tipus de productes interessants per a les colles geganteres i pel públic assistent amant de la cultura i dels gegants. A continuació trobareu els professionals presents a la XI Fira del Món Geganter.

Tradillibreria

Logotip Tradillibreria

La Tradillibreria, és una llibreria especialitzada amb les tradicions i la cultura popular, que intenta oferir un ampli catàleg de llibres d’aquesta temàtica.

Així hi trobareu llibres de folklore, antropològia, partitures, estudis del món geganter, mètodes per aprendre a tocar diferents instruments, repertoris. En definitiva tot un recull de llibres que us anem presentant cada any des de ja en fa 11 a la Fira del Món Geganter.

Enguany per la fira farem una petita selecció d’una part del nostre catàleg molt especialment referit a la imatgeria festiva i les novetats sobre aquest tema, ja que per problemes personals no podrem assistir amb la totalitat del nostre catàleg.

www.tradillibreria.com

llibres@tradillibreria.com

Artesania Festiva

Logotip Artesania festiva

Figures artesanals en fusta, joguines i ornaments per a xics i grans.

Som una gent de gran altura…

Aquesta cançó, fa uns anys, ens introduí al fantàstic món dels gegants. Món que cada vegada atreu més gent, que creix de manera gegant i que donarà moltes sorpreses.

Per a tots els afeccionats, nois i noies d’entre 1 i 99 anys, hem creat Artesania Festiva. Fem tota mena de figures de la cultura tradicional, especialment, gegants.

Però el nostre taller té una particularitat: a més dels gegants fem els geganters. Què seria dels uns sense els altres? Si voleu tenir el vostre gegant amb un geganter personalitzat, l’opció és Artesania Festiva.

…la del gegant ple d’alegria  / i que ballava pel camí.

www.artesaniafestiva.blogspot.com

misfor4@hotmail.com

L’Esfera

Logotip l'Esfera

CARLES TEIXIDÓ.  Constructor de gegants.

Taller dedicat a la construcció, manteniment i reparació de tot tipus d’imatgeria festiva popular, tant en fibra de vidre com en cartró pedra.

Aquest any també presentarem el nostre servei de realització de trofeus, guardons i obsequis exclusius i personalitzats ( a partir de 1 unitat).

Pots seguir-nos a facebook/gegants de Carles Teixidó

o visitar la nostra pàgina  www.lesfera.com

lesfera@lesfera.com

Xoot

Logotip Xoot


Personalització – Impressió Tèxtil – Jocs
Personalitzem tot tipus de peça tèxtil (samarretes, dessuadores, bosses, motxilles…), puzles, clauers.


Com a novetat i en exclusiva per la Fira del Món Geganter tindrem el Joc del Memory (parelles) del Món Geganter a un preu especial de 20€.

També tindrem el Joc de Vaca Xula, és una adaptació del tradicional joc de l’oca, però aquí la protagonista és la Vaca Xula, els gegants i el poble de Vacarisses.
Si necessiteu qualsevol objecte personalitzat no dubteu en contactar amb nosaltres.

www.xoot.cat
info@xoot.cat

Tabals Cabrera

Logotip Tabals Cabrera

Constructor de tabals tradicionals i d’altres instruments de percussió, com petits instruments, caixes, panderos quadrats, etc. Elaboració 100% artesanal amb materials naturals com la fusta, el cànem, la pell de cabra, el cuir, etc. Tabals pensats per cercaviles i correfocs, molt lleugers i resistents, tot i que també en realitza per a músics professionals amb característiques pensades per a tocar de forma estàtica i amb acompanyament d’altres instruments.


Preu especial per a la Fira del Món Geganter per a tot el material exposat a la parada i mostra de part del procés d’elaboració d’un tabal (cordat, preparació de membranes, muntatge, etc.).

http://tabalscabrera.wixsite.com/tabalscabrera

https://www.facebook.com/tabals.cabrera

germa_cab@hotmail.com

 

 

ARTMESART

Logotip ARTMESART

A ARTMESART som dues artesanes que treballem la fusta. Realitzem figures de fusta fetes a mà al torn i pintades amb molta cura, gegants i contes així com figures personalitzades.

Estem elaborant una col·lecció de joguines de gegants  en dues mides, una, la petita de 13 cm ideal perquè els infants a més de col·leccionar-los els puguin dur a tot arreu i una altra, de 25 cm, ideals per jugar a casa, fer cercaviles i fer-los ballar. Estem obertes a comandes i peticions.

Descompte del 10% als components de les colles.

 www.artmesart.com

artmesart@artmesart.com

La Closka

Logotip La Closka


Taller de fabricació, reparació de gegants i capgrossos. També especialitzats en màscares, reproduccions de figures en cartró pedra i  figures personalitzades.

Ens trobareu al carrer Bonaire 24 a Mataró.

https://www.facebook.com/La-Closka-316466645055304/

lacloska@gmail.com

 

Renodrac S.C.P.

Logotip Renodrac


FABRIQUEM – Records de trobades donar a les institucions i/o als geganters, voluntaris,…

– Material de merchandissing per recollir diners per a la colla
– Imprimim Llibres i revistes, també tirades curtes, barrejant color i blanc i negre per reduir el preu amb dignitat
– Imprimim material tèxtil, samarretes motxilles,…
També comercialitzem les dues marques més completes de merchandissing.

Farem un 10% de descompte per les comandes realitzades els dies de la fira, de producte de preu fix.

www.renodrac.es

fcardoner@renodrac.es

Davallada

Logotip Davallada


Davallada neix amb la finalitat de fabricar les figures més representatives de les Festes Majors de Catalunya en ninos i imants de goma.

Per ara, hem fabricat els ninos de goma a Sitges, Molins de Rei, Martorell, Vilanova i la Geltrú i Solsona, amb totes les certificacions i homologació dels materials tant per l’ús del joc infantil per nens com per l’ús decoratiu per adults. Moltes ciutats més ens esperen aquest 2018.

Vols fabricar el teu Gegant, Bèstia, Capgròs, etc.? Al nostre estand i a la nostra web trobaràs tota la informació!

www.davallada.cat

hola@davallada.cat

Barretina 100%

Logotip Barretina


El projecte Barretina 100% és una iniciativa artesanal que neix a l’any 2012, prenent el relleu de l’antiga empresa tèxtil Gèneres de Punt Corominas de Centelles ( Osona ), fabricants amb un procés totalment artesanal de vestuari tradicional català ( barretines i faixes ). L’assortit es complementa amb la venda de mocadors, bufandes i foulards en fibra de bambú del fabricant també osonenc El Farcellet.

www.barretines.cat

info@barretines.cat

Els Gegants Som

Logotip Els Gegants Som


L’Associació Cultural Els Gegants Som neix l’any 2009 per difondre la Cultura Popular i Tradicional a casa nostra, a més a més de fer tasques de suport, assessorament, promoció i gestió cultural. Des de l’any 2013 ens han acompanyat a la Fira del Món Geganter d’alguna manera o altre, aportant uns dels seus productes estrella: les figures de goma.

Enguany tornaran a omplir una part de la fira amb les últimes novetats d’aquestes reproduccions toves que tant criden l’atenció als visitants de la nostra fira. A més a més, ens porten el segon volum de la col·lecció que van arrencar tot just fa un any a la X Fira del Món Geganter; el llibre Els Gegants del Vallès Occidental, escrit per en Robert Quirantes i en Jan Grau.

Dins les ofertes i promocions que ens oferiran al llarg de la fira, i que haureu de descobrir visitant el seu estand, en destaca poder aconseguir el llibre Els Gegants del Vallès Occidental per només 10€ i un pack amb el seu predecessor, Els Gegants de l’Anoia, per 17,50€. A més a més, els 100 primers exemplars del nou llibre van acompanyats d’un pòster d’alt gramatge amb una de les primeres fotografies que existeix dels Gegants Avis de Sabadell.

www.elsgegantssom.org

agarrido@elsgegantssom.org

Creacions Tallaferro

Logotip Creacions Tallaferro


Creacions Tallaferro – Taller d’escultura ens trobem situats a la vila de Parets del Vallès (Vallès Oriental).

Som un taller de creació escultòrica en diferents àmbits, acabats i materials. Fem figures de qualsevol mida amb materials lleugers però resistents com son el cartró-pedra, la fibra de vidre i les resines a més a més de peces ceràmiques amb banys en ferro i bronze. Tot tipus d’escultura tant per exterior com interior, i enespecial imatgeria festiva i faràndula, decoració teatral i escenografies.

El nostre taller està format per artesans amb experiència i l’objectiu és el de crear la figura que desitgeu i compartir el procés de construcció amb vosaltres. Que un cop surti del taller compteu amb nosaltres per resoldre qualsevol dubte.

A banda de la feina habitual, també fem tallers i assistim a fires d’exposició i venta. La nostra voluntat a més a més, és la de col·laborar en actes culturals i portar a terme activitats que ajudin a la difusió de la cultura popular i tradicional, en resum: la festa del carrer.

Tot allò que puguis imaginar i més!

www.creacionstallaferro.cat

taller@creacionstallaferro.cat

XD Creacions, estudi de disseny especialitzat en marxandatge i esdeveniments

Logotip XD Creacions


L’estudi de disseny XD Creacions, ofereix serveis de grafisme i comunicació visual per a esdeveniments festius. Situats a Montblanc (Conca de Barberà), són els responsables de la imatge d’events com la Setmana Medieval, Clickània, Terrània, i també son els creadors de la imatge de la Diada d’Adifolk de Perpinyà (DAP), entre d’altres.


L’any 2010, l’estudi creat per Xavier Iborra, va llançar al mercat la Col·lecció de samarretes “Els Ton’s”, basada en dibuixar i estampar de forma naïf i particular les figures festives i seguicis d’arreu de poblacions del principat de Catalunya. En aquests 7 anys, l’empresa ha treballat per a més de 50 municipis amb un èxit notable, sobretot entre els més petits.

www.xdcreacions.com

xavier@xdcreacions.com

www.facebook.com/xdcreacions

Llibreria Espai31

Logotip llibreria Espai31


Llibreria de cultura popular, on trobareu llibres sobre tradicions, festes i costums dels Països Catalans.


Especialitzats en folklore, música tradicional, oficis antics, món rural, etnobotànica i cuina tradicional.


Totes les novetats i també un ampli ventall de llibres fora de catàleg , segona mà i antics, així com documents, postals i col·leccionisme.


Vine’ns a veure!


Ens trobareu al centre de Cardedeu, carrer de Teresa Oller 31, en moltes fires de tot Catalunya i a espai31.blogspot.com.


Llibreria Espai31. Telèfon: 936114896. Correu electrònic: espai31cardedeu@gmail.com

Xixo luthier

Logotip Xixo luthier


El Xixo es dedica a la construcció d’instruments tradicionals de percussió i de vent des de 1985.


Diuen que en la construcció de percussió tradicional és el referent a Catalunya, ha proveït a la majoria de colles de diables de tabals tradicionals, a colles de geganters de timbals de grallers, de gralles i de tabals fondos, a flabiolaires de tamborinos i bombos, i també de panderos i panderetes a grups de seguici popular de diferents indrets de Catalunya.

D’instruments de vent construeix gralles seques i de claus, tarotes tibles i tenores, sacs de gemecs i flabiols.


Per a més informació contacteu:

xixoluthier@gmail.com

Telèfon: 646855187

www.xixo-luthier.cat