Taller de gralla 2017-07-17T22:08:27+00:00

XI FIRA DEL MON GEGANTER

VACARISSES, ULLASTRELL i RELLINARS

7 i 8 d’octubre de 2017

Taller de gralla

En aquest taller es treballarà la peça musical la Cançó dels Geganters, composada per Ramon Manent Folch, és una obra que poden tocar totes les colles federades a l’ACGC. Peça per a dues veus de gralla.

Es recomana que els grallers es descarreguin la partitura per estudiar la peça abans del taller. Els grallers amb més nivel i/o coneixements musicals han de preparar-se les dues veus i els grallers amb un nivell inferior només la primera veu.

La primera part del taller, els grallers treballaran la peça per separat i la segona part del taller, es realitzarà conjuntament amb els participants del taller de tabals.

Al finalitzar el taller, tots els músics acompanyaran els gegants a la passejada que tindrà lloc a les 12:30 h interpretant la Cançó dels Geganters.

Jaume Cuartero, professor del taller

  • A càrrec: Jaume Cuartero (http://www.auladesons.cat/les-aules/l-aula-de-sons-a-reus/20-professorat/134-jaume-cuartero)
  • Inscripcions: A partir del dia 1 d’agost.
  • Places: 10 places. Assignació de places per ordre d’inscripció. Superat el nombre de places els participants restaran a la llista d’espera.
  • Duració: 1,30 hora
  • Lloc: Punt de Vol
  • Públic: Grallers
  • Taller gratuït. Els participants inscrits es comprometen assistir al taller. En cas d’impediment, avisar ràpidament a fira@gegants.cat per tal de cobrir la plaça.

Resgistreu-vos al web de la Fira del Món Geganter, per saber les novetats i/o canvis en la programació d’activitats i tallers: http://firamongeganter.cat/wp-login.php?action=register.  Per assistir als tallers, també heu d’omplir el formulari d’inscripció al taller.