Noves figures 2017-07-17T00:27:40+00:00

XI FIRA DEL MON GEGANTER

VACARISSES, ULLASTRELL i RELLINARS

7 i 8 d’octubre de 2017

BASES NOVES FIGURES

  • Oberta a totes les colles que hagin estrenat una figura durant el període comprès entre el mes de setembre de 2016 i el mes de setembre de 2017.
  • Les figures participaran en els actes del diumenge 8 d’octubre al matí.
  • L’acte es desenvoluparà al recinte de la fira i consistirà en la plantada de la noves figures amb els plafons informatius que indicaran les característiques de la figura, una breu presentació i una passejada.
  • La plantada de les figures noves serà a les 10 h a l’Àrea Central  i a les 12.30 h es farà un breu acte de presentació, i en finalitzar, s’iniciarà la passejada de les noves figures.
  • Recomanem que els membres de la colla participin activament de les diferents activitats durant tot el cap de setmana de la fira.
  • Abans del 15 de setembre, s’ha d’omplir el formulari de les noves figures, per a poder confeccionar els plafons informatius. Aquests plafons seran entregats a l’entitat al finalitzar la fira.
  • La participació en aquesta mostra pressuposa l’acceptació d’aquestes bases.
  • Per poder inscriure s’ha de fer a través del web, pel formulari de noves figures, i s’ha d’haver inscrit prèviament al web.

La data màxima per presentar la inscripció serà

el 15 de setembre de 2017, a les 23.59 h

INVITACIÓ

Benvolguts membres de la Colla Gegantera/ Entitat/ Escola,

La comissió de la Fira del Món Geganter i l’Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya us  invita a participar a la XI Fira del Món Geganter que tindrà lloc el cap de setmana 7-8 d’octubre a Vacarisses i que està coorganitzada per les colles de Vacarisses, Ullastrell i Rellinars, ja que a la vostra colla/entitat/escola/població ha estrenat una nova figura . 

La Fira del Món Geganter és un espai de trobada per a geganters, músics, constructors i empreses relacionades amb el món geganter. Però també és una trobada per a totes aquelles colles/grups/escoles/població que des de la darrera fira del Món Geganter han construït una nova figura, ja que un dels actes es dedica a aquestes figures.

El diumenge 8 d’octubre al matí, hi haurà un plantada de totes les figures que s’han estrenat al territori, cada figura tindrà un plafó informatiu amb les dades de la figura. Aquest plafó serà entregat a la colla al finalitzar la Fira. A continuació tindrà lloc  una breu presentació i  una petita passejada.

Per aquest motiu us invitem i us encoratgem a participar en aquesta edició de la Fira del Món Geganter.

També, si voleu, podeu participar a les diverses activitats del dissabte i del diumenge entre les quals hi haurà tallers i activitats pels petits geganters.

Moltes gràcies i esperem trobar-nos a la Fira!

Salut i Gegants

Comissió Fira del Món Geganter i Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya