Un dels moments més esperats de la Fira del Món Geganter és l’espectacle. Enguany la Colla gegantera de Castellterçol conjuntament amb els monitors de ball de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, us oferirem: Som d’on venim, un espectacle on música, teatre i dansa s’ajuntaran per fer un viatge per la història i les tradicions que es porten a terme anualment a la Vila de Castellterçol. I com no pot ser d’una altra manera, els protagonistes de l’espectacle seran diferents gegants, capgrossos i bestiari vinguts expressament de diferents punts del nostre país.

El capgròs del Ramón Paré, antic cap de colla dels geganters de Castellterçol i antic Mestre de Cerimònies de la Dansa de Castellterçol, ajudat pels sis capgrossos de Castellterçol, el Colèric, el Concupiscent, el Sofista, l’Enamorat, el Poeta i el Savi, que tot fent valer els seus atributs ens permetran descobrir la història i les tradicions de Castellterçol, donant-li un punt de vista molt particular.

De forma extraordinària i sense cap precedent, durant l’espectacle, els espectadors podreu gaudir del Ball del Ciri de Castellterçol amb una coreografia adaptada expressament per l’ocasió i que serà dansada per quatre parelles de gegants.

L’espectacle es realitzarà amb música en directe i anirà a càrrec de Som-hi de CaraBand, una banda formada per més d’una vintena de músics de la comarca, els quals ens permetran gaudir, de forma extraordinària, de la Dansa de Castellterçol i del Ball del Ciri a so de banda i no de cobla tal com estem acostumats els castellterçolencs i castellterçolenques. L’espectacle culminarà amb la sardana dels Gegants de Castellterçol i de forma extraordinària s’interpretarà cantada per la Coral i l’Escolania de Castellterçol juntament amb la banda Som-hi de CaraBand.

L’espectacle es portarà a terme el dissabte 27 d’abril a les 10 del vespre a la plaça Prat de la Riba de Castellterçol, l’entrada és gratuïta. En cas de pluja, es realitzarà al Pavelló Joan Casanovas (carrer de la Diputació, s/n).