El passat dimecres 22 de març es va inaugurar a l’edifici El Progrés de Rellinars la primera exposició dels Capgrossos de l’any de Terrassa, on varem gaudir de la trentena de figures que van cedir des de la Coordinadora d’Entitats de Cultura Popular i Tradicional de Terrassa i Nans i Capgrossos de Terrassa amb col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa.

Aquesta exposició que serà itinerant a les tres viles dins els actes de la Fira, es podrà tornar a veure a Rellinars entre el 27 i 30 de juliol i a Vacarisses entre el 30 de setembre i el 8 d’octubre, d’aquest any.

L’acte va ser inaugurat per l’alcalde d’Ullastrell, Joan Ballbé, acompanyat pels alcaldes de Vacarisses i Rellinars, i on remarcà la importància del treball de tres poblacions petites per aconseguir un gran repte. També va dir unes paraules el Cap de Colla dels Gegants i Grallers d’Ullastrell, Jordi Sucarrats, en el que destacà la bona sintonia de les colles organitzadores. A l’acte va assistir en nom de l’Agrupació de les Colles de Geganters de Catalunya, l’Àngel Berengueras, vocal de finances i revista i de la Vocalia del Vallès, en Melo Martínez i en Robert Quirantes.

El diumenge 26 i dins la XXII Trobada de Gegants d’Ullastrell, es va procedir a posar una banda commemorativa de la XI Fira del Món Geganter a les tres gegantes amfitriones de l’edició d’enguany, i que les lluiran fins el 8 d’octubre, moment que es clausurarà la XI Fira del Món Geganter. Un acte senzill que va donar pas a la cercavila de gegants a la població vallesana. En aquest acte, van assistir en nom de l’Agrupació; la Rosa Simeón, vocal d’imatgeria, protocol i esdeveniments, l’Àlex Lechuga, vocal de capgrossos i imatgeria, i en Robert Quirantes com a vocalia del Vallès.