La Fira del Món Geganter de Catalunya presenta una nova web www.firamongeganter.cat. La pàgina web conté tota la informació actualitzada envers la XI Fira del Món Geganter que tindrà lloc el 7 i 8 d’octubre a Vacarisses coorganitzada entre les colles de Vacarisses, Rellinars i Ullastrell.

A la pàgina web es detalla el programa d’activitats, el mapa dels espais, la informació dels tallers, els expositors, de les ciutats i colles organitzadores… La nova web és una eina fonamental per estar al corrent de totes les novetats, ja que es renovaran periòdicament.

La pàgina web permet registrar els usuaris, així es comunicarà a través dels correus electrònics personals les novetats de la fira, com també a través de l’espai personal es realitzaran la inscripció als tallers i a les activitats.

A més a més, inclou un joc online per a tots els infants de les colles “El repte de l’Alegria”. Aquest joc consisteix en resoldre periòdicament enigmes relacionats amb el Món Geganter.

En definitiva, aquesta pàgina web ha estat dissenyada per facilitar la difusió de les activitats de l’ACGC a tots els membres de les colles, entitats i mitjans de comunicació.