Diuen les llegendes que un polsim de flauta travessera amb una mica de fusta de violí, un acordió amb olor de vell i set bandarres amb ganes de gresca, van engendrar en un indret desconegut del baix Vallès la banda Catfolkin.

D’ençà que van hissar veles ara fa tres anys, els Catfolkin han passat per innumerables concerts allà on hi hagués un mínim racó per omplir amb la seva música, la seva màgia, la seva alegria i sobretot, amb tota la gresca i festa possible!

Amb cançons impregnades del més pur folk tavernari barrejat amb una bona guarnició de cultura popular catalana, la banda i el seu directe suposa una combinació tal que fa que automàticament hom no pugui parar de picar de mans i donar cops de peu a terra, tot cantant les seves enganxoses tornades.

Durant el concert podrem gaudir de Corrandes d’exili, el nou single gravat a La Bucbonera on ha col·laborat l’Arnau Aymerich del grup Ebri Knight. És una adaptació del poema de Pere Quart i parla de totes les exiliades

que han hagut d’escapar d’un estat opressor i en record de les que varen donar la vida per estimar profundament la llibertat. Només amb la memòria construirem el futur.

Després de finalitzar el concert de Catfolkin actuarà el DJ Nandu, per ficar el colofó final a la primera jornada de la fira.