La Fira del Món Geganter arriba a la seva 15a edició. Aquest any es celebra a les Terres de l’Ebre, concretament a la població de la Ràpita, del divendres 15 al diumenge 17 de setembre de 2023.

Com no podia ser d’una altre manera, els expositors seran un dels punts forts de la fira on constructors de gegants i imatgeria, luthiers, llibreries especialitzades, artesans i empreses podran donar a conèixer els seus serveis i la tasca que desenvolupen pel fet geganter. Una oportunitat única per promocionar-se i oferir els productes o serveis de forma directa a un gran públic de clients potencials.

L’espai firal estarà situat a la Plaça 1 d’Octubre, on es concentraran la majoria dels actes de la fira, menys el teatre geganter, que es farà a la Plaça del Coc, i la xerrada, que s’ubica al museu de la mar de l’Ebre.

En el següent enllaç trobareu les bases de participació:
https://firamongeganter.cat/bases-expositors

Si esteu interessats/des en participar, només cal registrar-se a la pàgina web de la Fira abans del 15 d’agost de 2023, i omplir el formulari d’inscripció:
https://firamongeganter.cat/formulari-inscripcio-expositors

Posteriorment es publicarà el llistat de firaires presents a la Fira acompanyat d’una breu descripció de cadascun d’ells.

Per a qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant el correu expositors@firamongeganter.cat.