Un any més la XI Fira del Món Geganter acollirà un espai firal pels carrers de Vacarisses amb l’objectiu d’oferir diferents productes i serveis relacionats amb el Món Geganter.

Els estands estan oberts a constructors de gegants i imatgeria, luthiers, colles de geganters, coordinadores, llibreries especialitzades, artesans i empreses relacionades amb la cultura popular i tradicional i especialment el Món Geganter. En aquesta edició, 30 estands estaran disponibles i amb servei de vigilància nocturna.

Tots aquells expositors que estiguin interessats només s’han registrar a la pàgina web de la Fira abans del 1 de setembre i a l’apartat Informació es detallen les bases i el formulari d’inscripció.

A partir del mes de setembre, es publicaran notícies per informar als visitants de cada un dels expositors presents a la Fira, del producte que oferirà cada expositor destacant les promocions especials per la XI Fira del Món Geganter.