Un dels eixos principals de la Fira del Món Geganter és l’espai dels expositors, on professionals del sector de la cultura popular i del món geganter oferiran tot tipus de productes interessants per a les colles geganteres i pel públic assistent amant de la cultura i dels gegants. Com també objectes per a la mainada.

Aquest any l’espai dels expositors es situarà als carrers principals de Vacarisses.

A firamongeganter.cat/expositors, us avancem tots els professionals que acollirà la Fira en aquesta edició. Trobareu una breu descripció dels productes i serveis que ofereix cada professional, com també les novetats i les ofertes especials per aquesta fira.

Per a totes les colles geganteres que no podreu visitar la Fira, aquest llistat de professionals i els seus contactes us poden ser útils per a necessitats futures.

Encara tenim estands lliures, per tant, professionals del sector, podeu formalitzar la sol·licitud i donar-vos a conèixer i oferir els vostres productes o serveis de manera directa a un gran públic de clients potencials.

 

No deixeu de consultar la informació dels expositors, ja que s’anirà actualitzant amb nous expositors que ens acompanyaran en la XI Fira del Món Geganter.