Com ja és tradició un dels actes més populars de la Fira és la presentació de les noves figures.

Si sou una de les colles que heu estrenat algun gegant, geganta, gegantó, gegantona, nan o capgròs o restaurat o canviat la vestimenta, la Fira del Món Geganter, la qual es celebrarà a la vila de Castellterçol, serà una perfecta oportunitat per poder mostrar el vostre nou patrimoni festiu a tot el món geganter, doncs com ja és habitual, aquesta gran festa de les geganteres i els geganters és el gran marc i aparador de les novetats geganteres.

En el moment d’estrenar les vostres figures, aquestes són presentades i mostrades a les vostres respectives poblacions, ara bé, amb la seva participació a la Fira del Món Geganter, aquestes també són presentades a la gran família gegantera del nostre país. Així que animeu-vos a prendre part de la propera Fira del Món Geganter Castellterçol 2019, una experiència inigualable per mostrar els vostres figures a tot un món geganter català que els hi donarà la benvinguda juntament amb el nostre amfitrió el capgròs del Mingu Umbert. El capgròs del Mingu Umbert sempre té cura de la recepció de les noves figures com la presentació de la colla gegantera que acollirà la propera fira.

Per tal d’acompanyar-nos es necessari fer la inscripció abans del 28 de febrer. Primerament us heu de registrar al web i podreu accedir al formulari d’inscripció per a noves figures.

Text: Laura Sala
Fotografia: Àlex Lechuga