Després d’un any sense celebrar-se la Fira del Món Geganter es traslladarà a terres Moianeses amb la il·lusió i el treball dels Geganters i Grallers de Castellterçol.

En aquesta edició l’espai firal acollirà una trentena d’estands, oberts a constructors de gegants i imatgeria, luthiers, llibreries especialitzades, artesans i empreses que ofereixin serveis dedicats especialment el Món Geganter. Una oportunitat única per donar-vos a conèixer i oferir els vostres productes o serveis de forma directa a un gran públic de clients potencials.

L’espai firal estarà situat a l’interior del Pavelló municipal Joan Casanoves, en el mateix recinte firal tindran lloc els tallers, conferències, activitats infantils i el final de festa.

Tots aquells firaires que estiguin interessats només s’han de registrar a la pàgina web de la Fira abans del 15 de març per accedir al formulari d’inscripció. Posteriorment es publicaran el llistat de firaires presents a la Fira acompanyat d’una breu descripció destacant les promocions especials per la XII Fira del Món Geganter.

No ho dubteu i veniu a participar a una de les principals festes dels geganters i geganteres del nostre país. Us hi esperem!

Text: Laura Sala
Fotografia: Àlex Lechuga