El dissabte 2 de Febrer a Sant Climent de Llobregat durant el transcurs de l’Assemblea General de la Federació, la Colla de Geganters de Castellterçol va presentar el programa d’actes, el cartell i totes les novetats de la 12a Fira del Món Geganter a totes les colles associades.

En aquesta edició la figura del capgròs tindrà una presència important, a més, tindrem un concurs de fotografies Instagram “El Fet de la Fira”, joc de la fira per a infants, diversos tallers de formació per a tots els membres de la colla, concert-vermut amb QuatreQuarts i moltes altres novetats que podeu descobrir navegant pel web de la fira.

Per altra banda, si voleu rebre les últimes notícies de la Fira del Món Geganter al vostre correu electrònic, us heu de subscriure (pàgina principal a la dreta). Per a inscriure als tallers, expositors, àpats populars i colles per a participar a la passejada, cal registrar-se al web (part superior dreta) i s’activarà una pestanya nova al menú principal d’inscripcions.

Us deixem el cartell dissenyat per aquesta ocasió. La 12a Fira del Món Geganter arranca motors!