Set tallers per a tots els membres de les colles s’han dissenyat per a la 12a Fira del Món Geganter. De ben segur que podreu trobar el vostre taller i compartir una estona amb altres membres de colles geganteres. Aquests són els tallers:

Taller de coreografia de balls de gegants i capgrossos: A través d’un recull de músiques tradicionals, elaborarem un esquema de símbols, amb una estructura i estètica amb el que aconseguirem una coreografia dansable, que donarà vida a les nostres figures.

Taller de teatralització i dinamització dels capgrossos: Realitzarem els passos bàsics per poder donar vida als capgrossos a les passejades del nostre poble. També com poder treballar en equip per fer una dinamització i posada en escena en conjunt de varis capgrossos o nans.

Taller “Dona vida al teu Capgròs”, taller infantil: Portes un capgròs a la teva colla, quin personatge és? Com és? Quin és el seu ofici? Què fa?

Taller de patrons rítmics per a timbal tradicional: dirigit a músics de timbal o tabal tradicional que s’han iniciat recentment o que no tenen coneixements de llenguatge musical. Es treballaran patrons rítmics per acompanyar obres de diferent tipologia i compassos.

Taller d’afinació per a grallers/es, nivell bàsic: Un taller adreçat a aquells grallers/es que s’han iniciat recentment a la pràctica de la gralla, es treballarà aspectes tècnics bàsics, sobretot l’afinació de l’instrument en grup i l’articulació, uns aspectes claus per a practicar-ho a les hores d’assaig i obtenir una bona sonoritat com a grup.

Taller d’aguts i sobreaguts per a grallers/es, nivell avançat: Aquest taller va dirigit a grallers/es que ja han assolit un cert nivell de tècnica i de domini de l’instrument. S’aprofundirà en la tècnica per a l’execució correcta de notes agudes perquè aquestes notes no siguin un impediment per a la cerca de nou repertori.

Taller de balls populars, taller infantil: Aprendràs com es balla diferentes danses del nostre territori, moltes de les quals en el repertori de peces dels nostre grallers

Les inscripcions estan obertes!
Per a més informació consulteu l’apartat dels tallers de la Fira. Per a fer les inscripcions cal registrar-se en el web.