Un dels eixos principals de la Fira del Món Geganter és l’espai dels expositors, on professionals del sector de la cultura popular i del món geganter oferiran tot tipus de productes interessants per a les colles geganteres i pel públic assistent amant de la cultura i dels gegants. Com també objectes per a la mainada.

Aquest any l’espai dels expositors es situarà al pavelló Joan Casanovas. L’horari d’obertura de l’espai firal serà:

  • Dissabte, 27 d’abril de 10:30 a 14:00 h i de 17:00 a 20:00 h
  • Diumenge, 28 d’abril de 11:00 a 14:00 h

A l’apartat informació del web de fira us avancem tots els professionals que acollirà la Fira en aquesta edició. Trobareu una breu descripció dels productes i serveis que ofereix cada professional, com també les novetats i les ofertes especials per aquesta fira.

També podeu accedir a través del següent enllaç directament:

firamongeganter.cat/expositors

Els premis del concurs de fotografia “El Fet de la Fira” d’instagram seran vals de descompte a bescanviar en l’espai firal.

Per a totes les colles geganteres que no podreu visitar la Fira, aquest llistat de professionals i els seus contactes us poden ser útils per a necessitats futures.

Expositors 12a Fira del Món Geganter:
Festiari, Tabals Cabrera, La Vella Verda, Barretina 100%, Sergi Iglesias Rius, Josep Cos Camprubi, Fetalpais SL, l’esfera – Carles Teixidó, Tallaferro – taller d’escultura, Llibreria Espai31, La closka, Artmesart, Les Nostres Tradicions, Xavi Suárez i Tradillibreria