Us proposem una sèrie de tallers pels diferents membres de les colles geganteres, segur que trobareu el vostre taller. Els tallers tenen una part formativa però també són un espai per conèixer altres membres de colles geganteres.
Tots els tallers són gratuïts i impartits per professionals. Les inscripcions estan obertes, no us quedeu sense plaça!

Taller de tècniques i balls de gegants. Introducció al món geganter, per conèixer la tradició dels gegants, la música que els acompanya i la seva evolució fins als nostres dies. Es tractaran les tècniques de portar gegants, per aprendre i millorar com portar un gegant, evitant riscos. També es practicaran les diferents tècniques per potenciar el ball de gegants. Impartit pel Cos de Monitors/es de l’ACGC

Taller de repertori per a gralla. Practicar l’expressió i la tècnica de l’instrument a través d’unes partitures proposades. Els dos temes escollits són de repertori modern, cal descarregar les partitures de la pàgina web de fira i estudiar la veu o veus més idònies per a vosaltres. Impartit per Ivó Jordà.

Taller impro per a tabals. Es treballarà pautes d’improvisació sobre diferents gèneres. Investiguem de quins recursos sonors i rítmics disposem a partir dels nostres instruments. Impartit per Gerard Pouget.

Taller obert per a petits tabalers i tabaleres. Classe oberta a tots els infants, no cal inscripcions prèvies. Aprendrem ritmes per acompanyar les gralles a les passejades de gegants. A més, practicarem la postura i la posició correcta per a tocar el tabal. Només cal portar un tabal propi i molta energia per fer ressonar els tabals a la Fira. Impartit per Gerard Pouget.

Per a més informació consulteu l’apartat dels tallers de la Fira. Per a fer les inscripcions cal registrar-se en el web.