Com ja és tradició un dels actes més populars de la Fira és la presentació de les noves figures.

Busquem colles que heu estrenat algun gegant, geganta, gegantó, gegantona, nan, capgròs o restaurat o canviat la vestimenta, per a participar a la Passejada de la Fira del Món Geganter.

En el moment d’estrenar les vostres figures, aquestes són presentades i mostrades a les vostres respectives poblacions, ara bé, amb la seva participació a la Fira del Món Geganter, aquestes també són presentades a la gran família gegantera del nostre país.

Animeu-vos a participar a la Fira del Món Geganter Tordera 2020, una experiència inigualable per mostrar els vostres figures a tot un món geganter català que els hi donarà la benvinguda juntament amb el nostre amfitrió el capgròs del Mingu Umbert. El capgròs del Mingu Umbert sempre té cura de la recepció de les noves figures com la presentació de la colla gegantera que acollirà la propera fira.

Per tal d’acompanyar-nos es necessari fer la inscripció abans del 15 de març. Primerament us heu de registrar al web i podreu accedir al formulari d’inscripció per a noves figures.