Els propers dies 4 i 5 d’abril la màgia i tradició del món geganter desembarcarà amb tota la seva força a la població de Tordera, doncs aquest municipi i la seva colla gegantera acolliran la 13a Fira del Món Geganter. El passat 1 de febrer, durant l’Assemblea Anual de l’ACGC, la colla predecessora de Castellterçol s’acomiadà i passar el relleu a Tordera, que va presentar el cartell i el programa d’actes. En aquesta edició es farà especial èmfasi en els més petits de les colles geganteres.

Per a totes aquelles persones i entitats interessades en poder prendre-hi part us informem que el període d’inscripcions està obert. Tota la informació i inscripcions de la fira ho podreu trobar a la pàgina web de la Fira, www.firamongeganter.cat, si bé per a qualsevol dubte que pugueu tenir us podeu posar en contacte amb el correu electrònic de l’esdeveniment, info@firamongeganter.cat.

Tant sols recordar-vos que la fira està oberta a tot tipus d’expositors, des de constructors d’imatgeria a constructors de remolcs, de luthiers musicals a artesans de tota mena, passant també per totes aquelles entitats geganteres que hi vulguin ser-hi presents i promocionar-hi allí la seva tasca i esdeveniments. A més a més, més enllà de l’espai firal, hi haurà tot un seguit d’activitats paral·leles com la plantada de noves figures del Món Geganter, tallers per als més menuts, xerrades, tallers per a les colles geganteres, concerts, concurs de fotografies, la fira menuda… sense oblidar-nos, evidentment, de les passejades de gegants i l’espectacle de la Fira “La Llegenda d’en Pere Botero”.

Animeu-vos a prendre part de la gran festa anual dels geganters i geganteres!