Un any més, la Fira del Món Geganter es posa en marxa i s’obren les inscripcions per a participar a l’espai firal. La 13a Fira del Món Geganter tindrà lloc el 4 i 5 d’abril a Tordera.

La Fira del Món Geganter se celebrarà dins el marc de la Fira Mercat del Ram, una fira multisectorial en la qual hi participen nombrosos expositors i acull visitants de tot el territori. Aquesta fira està plenament consolidada ja que compta amb més de 40 edicions i, a més, des de fa uns quants anys també acull la Mostra d’Associacionisme Local. Aquesta mostra acosta l’activitat cultural, social i esportiva del municipi als visitants de la fira. Durant aquesta edició diverses entitats del municipi col·laboraran en la nostra fira.

L’espai firal estarà situat al Parc Prudenci Bertrana, en el mateix recinte firal tindran lloc els tallers, conferències, activitats infantils i les activitats pròpies de la Fira del Ram. A més, tindrem el segon concurs fotogràfic Instagram en el qual els guanyadors rebran cupons de descompte per utilitzar-los a l’espai firal.

Les inscripcions es poden formalitzar en el següent enllaç fins el 29 de febrer: Formulari inscripció expositors.

Podeu consultar les bases en aquesta pàgina firamongeganter.cat/bases-expositors/

Per a qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb nosaltres: expositors@firamongeganter.cat.

Us hi esperem!