Un dels eixos principals de la Fira del Món Geganter és l’espai dels expositors, on professionals del sector de la cultura popular i del món geganter oferiran tot tipus de productes interessants per a les colles geganteres i pel públic assistent amant de la cultura i dels gegants. Com també objectes per a la mainada.

L’espai dels expositors el trobarem en el recinte firal, al pati de l’escola Mare de Déu de Montserrat de Castellbisbal. L’horari d’obertura de l’espai firal serà dissabte, 17 de juliol de 2021 de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores.

Els expositors participants de la 13a Fira del Món Geganter de Castellbisbal són:

 • Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya
 • Arç Cooperativa
 • Artesania JM Sánchez
 • Botiga de la Festa Major
 • Colla Gegantera de Castellbisbal
 • Coma Fuster
 • L’Esfera
 • Espai 31
 • Festiari
 • Fet al país
 • Imatgeria Guardi
 • Manuel Alba constructor de gegants
 • Les Nostres Tradicions
 • Tabals Cabrera
 • Taller Aglà
 • Taller de ilusiones
 • Tradillibreria
 • Tortosa – Ciutat Gegantera 2021
 • la Vella Verda
 • Xavi Suárez constructor
 • Xixo luthier

A l’apartat informació del web de fira us avancem tots els professionals que acollirà la Fira en aquesta edició. Trobareu una breu descripció dels productes i serveis que ofereix cada professional, com també les novetats i les ofertes especials per aquesta fira.

També podeu accedir a través del següent enllaç directament: firamongeganter.cat/expositors