Arç Cooperativa som una corredoria d’assegurances especialitzada en el món de la cultura popular, l’economia social i solidària i les energies renovables. Tenim una experiència de més de 35 anys gestionant les assegurances de més de 2.000 entitats, col·lectius i empreses. Volem impulsar l’assegurança ètica i solidària, ja que defensem que podem practicar el consum conscient a l’hora de contractar una assegurança.

Som coneixedores de la gran tasca que desenvolupen les entitats i organitzacions de la cultura popular en la transmissió de tradicions i expressions culturals i de vertebració de comunitats plurals i diverses. Perquè volem avançar cap a una societat més organitzada i participativa amb una major organització de base, donem suport i promovem diferents projectes i iniciatives de la cultura popular.

A la XIII Fira del Món Geganter participarem amb una paradeta amb material físic com catàlegs, tríptics i flyers que expliquen quin és el nostre projecte i la nostra especialització en la gestió d’assegurances i assessorament assegurador de diferents entitats de la cultura popular.

També portarem material explicant quina és la nostra oferta de productes asseguradors per a persones i famílies gestionats amb criteris ètics i solidaris.