Durant la diada de la XIII Fira del Món Geganter, totes aquelles persones que us apropeu a la Fira podreu participar en el concurs fotogràfic d’Instagram “el Fet de la Fira”, feu-vos seguidors de @geganterscat i amb tan sols posar el hastag #firamongeganter2021, ja podràs participar al concurs de fotografies.

Les imatges hauran de mostrar un moment de la Fira: tallers, taules rodones, figures noves, la participació dels geganters/es, vivències o els moments claus de la Fira del Món Geganter.

Les quatre fotografies guanyadores gaudiran de descomptes de 25 € per a utilitzar-los en els expositors situats a l’espai firal. Dissabte durant el matí es publicaran els dos primers guanyadors i en el torn de la tarda a partir de les 18:30 hores les altres dues persones guanyadores.

El nombre d’imatges que es poden enviar per persona és il·limitat. Compartiu les vostres vivències de la Fira

Podeu consultar les bases al següent enllaç:
https://firamongeganter.cat/bases-concurs-instagram/