Després d’un parell d’anys sense poder-se celebrar la Fira del Món Geganter, el pròxim dissabte 17 de juliol celebrarem la XIII Fira del Món Geganter a Castellbisbal (Vallès Occidental), una fira pensada i adaptada a les circumstàncies que estem vivint, però amb les ganes de poder-nos retrobar tots i totes.

La Fira trobarem com és habitual la mostra d’una gran varietat d’expositors, tallers per a totes les edats, la presentació dels gegants i elements del seguici festiu estrenats nous durant l’abril de 2019 fins al juny de 2021, així com taules rodones i l’espectacle de la Fira entre d’altres.

L’espai firal estarà situat al Pati de l’Escola Mare de Déu de Montserrat, així com activitats paral·leles a l’auditori Els Costals i a l’Institut de Castellbisbal on clourem amb l’espectacle de Fira del Món Geganter i la Cloenda de Ciutat Gegantera 2019 a la vila.

També, tindrem el segon concurs fotogràfic Instagram en el qual els guanyadors rebran uns tiquets per bescanviar als estands tot aplicant un descompte del producte, utilitzant-los a l’espai firal.

Les inscripcions es poden formalitzar a través dels formularis que trobareu al nostre web fins al 27 de juny de 2021.

Podeu consultar les bases en el menú Informació. Per poder-vos inscriure com expositors, noves figures o en algun dels quatre tallers disponibles de gralla, tabal, coreografies o pedagògica, trobareu els formularis d’inscripció al menú Inscripcions del web.

Per a qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant el correu info@firamongeganter.cat.

Us hi esperem a tots/es !!!