Durant la jornada del dissabte 17 de juliol, les colles geganteres i els seus membres, així com tots els visitants a fira podreu gaudir prèvia inscripció d’una sèrie de tallers, de ben segur que dintre d’aquesta varietat trobareu allò que us agradi més i participar formant-vos i també servirà un espai per conèixer geganters/eres d’arreu del territori.

Tots els tallers programats per aquesta jornada són gratuïts i dirigits per una sèrie de professionals. Les inscripcions per a participar-hi estan obertes, no badeu i us quedeu sense plaça! Participa-hi!

Els tallers que podrem gaudir enguany són els següents:

  • Taller de coreografies: A partir d’una música per a ball de gegants o gegantons, podreu elaborar l’esquema de símbols, amb la seva estructura i estètica podreu aconseguir una dansa per donar vida als balls de gegants del vostre municipi. Imparteixen el taller el cos de Monitors de l’ACGC.
  • Taller de gralla: Aquest taller va adreçat a grallers de les colles geganteres, on pretén millorar la interpretació musical, el rendiment de l’instrument com del graller, l’afinació de les inxes, la gestió del cansament, el repertori, etc. Imparteix el taller Eduard Casals.
  • Taller de tabal: Aquest taller va adreçat a timbalers i persones del món de la percussió de les colles geganteres, on es treballarà els principals patrons rítmics més utilitzats a les cercaviles del món geganter i la seva aplicació al repertori. Imparteix el taller Gerard Pouget.

Tanmateix podreu gaudir del Joc de la Fira del Món Geganter, a partir d’uns codis QR per tota la Fira del Món Geganter, anireu resolent unes qüestions que us han preparat la Comissió Pedagògica de l’Agrupació.

Per a més informació podeu consultar la secció dels tallers del web de la Fira.