Dins dels actes de la 13a Fira del Món Geganter que es durà a terme a Castellbisbal el proper dissabte 17 de juliol, hi haurà l’espectacle de cloenda de la 32a Ciutat Gegantera de Catalunya 2019-2020 “Fins aviat Onada Gegant!”

L’activitat es durà a terme en el pati de l’Institut Castellbisbal a les 22.00 hores i es poden aconseguir les invitacions a través de l’enllaç:

https://vivetix.com/entradas-espectacle-fins-aviat-onada-gegant-13a-fira-del-mon-geganter-castellbisbal-2021

Cada persona podrà reservar fins un màxim de 4 localitats, que caldrà descarregar i presentar-les en paper o al dispositiu mòbil al punt de control d’accés al recinte.

Consideracions a tenir presents:

  • Caldrà dur la mascareta posada tota l’estona i respectar les mesures de distància de seguretat i higiene.
  • Els seients seran individuals i sense numerar.
  • En el transcurs de l’espectacle hi haurà pirotècnia. En cas de tenir especial sensibilitat o por, els recomanem que no agafin les cadires ubicades a les primeres files i/o passadissos.
  • En cas que finalment no puguin venir, els preguem que puguin anul·lar la seva entrada (us apareixerà l’opció en el mateix correu que us arribin les entrades o en el vostre usuari de vivetix) o que ens ho facin saber a gegantscastellbisbal@hotmail.com amb suficient antelació.