En el marc de la programació de la 13a Fira del Món Geganter a Castellbisbal el proper 17 de juliol, trobem dues activitat de taula rodona

Festa i COVID19: afectació, adaptació i futur, ens aproparà al context cultural actual
Espai activitats Escola Mare de Déu de Montserrat, de 11:00 a 12:30 hores.

Analitzarem els fets des d’un punt de vista comunicatiu, passant per l’afectació social i de la imatgeria i, acabant amb una perspectiva més tècnica de l’administració pública. Es parlarà distesament de com ha afectat la COVID19 a les festes populars, quines accions s’han pres per adaptar-se i, sobretot, quina visió de futur tenim.

Els ponents que formaran part d’aquesta taula rodona són Joan Ignasi Gómez (Vilanova i la Geltrú), Lídia Romeu (Vilafranca del Penedès) i Carles Freixes (Solsona), sota la moderació de Pere-Juventí Balcells (Sant Vicenç dels Horts).

Presentació de les novetats editorials geganteres
Espai activitats Escola Mare de Déu de Montserrat, de 19:00 a 20:00 hores.

La parada pandèmica a causa de la COVID19 ha permès poder centrar esforços en pensar, investigar i escriure, i amb aquest acte es vol mostrar els fruits d’aquesta feina. En moments en què tecnològicament s’està avançant molt, no volem deixar de potenciar la lectura i el llibre físic. Parlarem amb els autors perquè ens expliquin què hi podrem trobar a les seves pàgines i quines vivències o anècdotes han tingut mentre investigaven o escrivien.

A més, s’aprofitarà per vendre aquests exemplars a totes les persones que vulguin llegir i ser coneixedores de diverses vessants geganteres i omplir de cultura els seus prestatges.

Els autors que ens acompanyaran i les novetats que presentaran són:

  • Arnau Torrillas: I que soni la Guimbada!
  • Xavier Docampo: Les Músiques de Castellbisbal
  • Arnau Guardi: Llinars és festa!
  • Manel Ollé: La imatgeria festiva del Poble Nou

Trobareu més detalls d’aquestes activitats a la programació, a través de l’enllaç https://firamongeganter.cat/programacio-dissabte