El dissabte 5 de març, a Tortosa, la Colla de Geganters i grallers de Tordera presentarà el cartell, el programa d’actes i totes les activitats de la XIV Fira del Món geganter a totes les colles presents a l’Assemblea General de la Federació.

En aquesta edició es farà especial èmfasi en el públic infantil amb l’objectiu de donar a conèixer i fomentar el món geganter i potenciar-ne la seva continuïtat. Per aquest motiu, en les activitats s’inclourà una conta-contes, tallers varis, el joc de la Fira, el projecte compartit amb les escoles de Tordera “Junts som gegants” i s’ampliarà l’espai de la Fira Menuda.

A més, es manté el concurs d’Instagram “El Fet de la Fira”, diversos tallers de formació per a tots els membres de la colla, concert-vermut amb el Duet Criatures i un espectacle nocturn que comptarà amb la teatralització de la Llegenda d’en Pere Botero per part de diferents gegants d’arreu del territori.

I moltes altres novetats que podeu descobrir navegant pel web de la Fira. Per altra banda, si voleu rebre les últimes notícies de la Fira del món geganter, us heu de subscriure. Podeu fer-ho a la pàgina principal a la columna de la dreta.