La Fira del Món Geganter arriba a la seva 14a edició, que es traslladarà a terres del Maresme amb la il·lusió i el treball de la Colla de Geganters i Grallers de Tordera i que serà duta a terme el dies 9 i 10 d’abril de 2022.

Com no podia ser d’una altre manera, els expositors seran un dels punts forts de la fira on constructors de gegants i imatgeria, luthiers, llibreries especialitzades, artesans i empreses podran donar a conèixer els seus serveis i la tasca que desenvolupen pel fet geganter. Una oportunitat única per promocionar-se i oferir els productes o serveis de forma directa a un gran públic de clients potencials.

L’espai firal estarà situat al parc Prudenci Bertrana, coincidint amb la tradicional fira del Mercat del Ram de Tordera. 

En el següent enllaç trobareu les bases de particiació https://firamongeganter.cat/bases-expositors/ (també les adjuntem en aquest correu.

Si esteu interessats/des en participar, només cal registrar-se a la pàgina web de la Fira abans del 18 de març de 2022 i omplir el formulari d’inscripció: https://firamongeganter.cat/formulari-inscripcio-expositors/. Posteriorment es publicarà el llistat de firaires presents a la Fira acompanyat d’una breu descripció de cadascun d’ells.