Com ja és tradició un dels actes més populars de la Fira és la presentació de les noves figures.

Busquem colles que hagin estrenat algun gegant, geganta, gegantó, gegantona, nan, capgròs o alguna colla que hagi restaurat o canviat la vestimenta, per a participar a la passejada de la Fira del Món Geganter.

En el moment d’estrenar les figures, aquestes són presentades i mostrades a les respectives poblacions, ara bé, amb la participació a la Fira del Món Geganter, aquestes també són presentades a la gran família gegantera del nostre país.

Animeu-vos a participar a la Fira del Món Geganter 2022 de Tordera, una gran oportunitat per a mostrar les vostres figures a tot un món geganter català que els hi donarà la benvinguda juntament amb el nostre amfitrió, el capgròs d’en Mingu Umbert, que sempre té cura de la recepció de les noves figures així com també de la presentació de la colla gegantera que acollirà la propera fira.

Per tal d’acompanyar-nos és necessari fer la inscripció abans del 18 de març. Primerament us heu de registrar al web i podreu accedir al formulari d’inscripció per a noves figures.