En motiu de la celebració de la XIV Fira del Món Geganter, hem preparat un espectacle nocturn molt ambiciós. Es tracta d’una adaptació teatralitzada de la Llegenda d’en Pere Botero. Aquesta narració del segle XVII forma part del patrimoni cultural del poble de Tordera i ha traspassat fronteres arribant fins a França i Portugal.

La particularitat de l’espectacle és la combinació del gènere teatral amb elements molt variats de la cultura popular. Els personatges de l’obra seran gegants que adquiriran vida a través dels seus portadors i de les veus que els interpretaran.

És una funció farcida de detalls com ara la música tradicional en directe, les coreografies de gegants, la dansa, l’espectacle de foc i les projeccions audiovisuals. Així, s’aconsegueix arribar a una particular combinació d’elements emblemàtics de la cultura popular amb components de caire modern.

El viatge a l’infern d’en Pere Porter tindrà lloc el dissabte 9 d’abril a les 21 hores a la Plaça de l’Església de Tordera. A les 20 hores, hi haurà un sopar popular per tothom qui ho desitgi adquirint prèviament tiquets als establiments col·laboradors.

Esperem que en gaudiu molt!