Un dels eixos principals de la Fira del Món Geganter és l’espai dels expositors, on professionals del sector de la cultura popular i del món geganter oferiran tot tipus de productes interessants per a les colles geganteres i pel públic assistent amant de la cultura i dels gegants. Com també objectes per a la mainada.

L’espai dels expositors el trobarem en el recinte firal situat al Parc Prudenci Bertrana de Tordera. L’horari d’obertura de l’espai firal serà dissabte i diumenge, dies 9 i 10 d’abril de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 21.00 hores.

Els expositors participants de la 14a Fira del Món Geganter a Tordera són:

 • Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya
 • Adifolk
 • Arç Cooperativa
 • Artesania JM Sánchez
 • ArtmesArt
 • Botiga de la Festa Major
 • Colla de Geganters i Grallers de Tordera
 • Colla Gegantera de Lliçà de Vall
 • colors.cat 
 • Coordinadora de les Colles Geganteres de les Comarques Gironines
 • Coordinadora de Colles Geganteres del Maresme 
 • Els Ton’s
 • Gerard Termes Luthier
 • Kilikids S.L.
 • La Vella Verda
 • Les Nostres Tradicions
 • Llibreria Espai31
 • Patapim.cat
 • Tabals Cabrera
 • Taller Aglà
 • Tradillibreria
 • 34a Ciutat Gegantera de Catalunya 2022 – Geganters de Casablanca de Sant Boi de Llobregat

A més a més, anualment a la Fira del Món Geganter es presenten en societat les noves figures que han estat estrenades des de la darrera edició de la fira. Enguany, comptem amb un ampli ventall de gegants i gegantons estrenats des de la darrera edició de la fira, durant el juliol de 2021 a Castellbisbal fins a data d’avui. A més també comptarem amb la presència de figures que han estat restaurades íntegrament i presenten nova imatge.

Tindrem l’oportunitat de veure’n la seva presentació a les 10.00h del diumenge 10 d’abril al Parc de la Sardana de Tordera, així com la posterior passejada fins al Parc Prudenci Bertrana pels carrers més cèntrics de la Tordera i que començarà a les 11.00h:

 • Geganta particular de Cappont (Lleida)
 • Geganta de la Fal·lera Olesana (Olesa de Montserrat)
 • Gegantó de Barberà del Vallès
 • Gegants de Casablanca (Sant Boi de Llobregat)
 • Gegantons de la Font del Ros de Berga
 • Gegantons de Sant Llorenç Savall
 • Petits Mini Geganters de Manresa
 • Gegantó d’Iluro de Mataró
 • Gegants de Cal Cardoní (Torà)
 • Gegantó de Can Rotllant (Sant Celoni)
 • Gegantons de La Barceloneta (Barcelona)