Ja ho tenim a tocar! Els propers 9 i 10 d’abril tindrà lloc la XIV Fira del Món Geganter a Tordera. Dos anys més tard del previst a causa de la pandèmia, la Colla de Geganters i Grallers de Tordera ha preparat un programa d’activitats molt variades amb dos objectius clars: en primer lloc, que la fira sigui un punt de retrobada del fet geganter entre colles, constructors, llibreters, luthiers, etc. En segon lloc, que a través de la fira s’apropi tot allò que envolta el món dels gegants a la població en general.

La Fira del Món Geganter estarà situada al Parc Prudenci Bertrana dins el marc de la Fira Mercat del Ram. Durant tot el cap de setmana, podreu gaudir d’una mostra d’expositors, de l’espai Fira Menuda dedicat als més petits i, podreu participar al concurs d’Instagram El fet de la Fira. La programació d’actes inclou des de tallers de coreografia, gralla i percussió, conferències i presentacions de llibres fins a concerts, conta-contes i un espectacle nocturn amb una vintena de gegants. A més, també es farà la presentació de noves figures que es van estrenar durant el passat 2021 i sabrem quina localitat acollirà la pròxima edició de la Fira.

L’horari d’obertura de la Fira serà de 10 a 14 hores i de 16 a 21 hores.

Us hi esperem!