Consulteu els expositors de la 12a Fira del Món Geganter

Un dels eixos principals de la Fira del Món Geganter és l’espai dels expositors, on professionals del sector de la cultura popular i del món geganter oferiran tot tipus de productes interessants per a les colles geganteres i pel públic assistent amant de la cultura i dels gegants. Com també objectes per a la mainada.

Aquest any l’espai dels expositors es situarà al pavelló Joan Casanovas. L’horari d’obertura de l’espai firal serà:

  • Dissabte, 27 d’abril de 10:30 a 14:00 h i de 17:00 a 20:00 h
  • Diumenge, 28 d’abril de 11:00 a 14:00 h

A l’apartat informació del web de fira us avancem tots els professionals que acollirà la Fira en aquesta edició. Trobareu una breu descripció dels productes i serveis que ofereix cada professional, com també les novetats i les ofertes especials per aquesta fira.

També podeu accedir a través del següent enllaç directament:

firamongeganter.cat/expositors

Els premis del concurs de fotografia “El Fet de la Fira” d’instagram seran vals de descompte a bescanviar en l’espai firal.

Per a totes les colles geganteres que no podreu visitar la Fira, aquest llistat de professionals i els seus contactes us poden ser útils per a necessitats futures.

Expositors 12a Fira del Món Geganter:
Festiari, Tabals Cabrera, La Vella Verda, Barretina 100%, Sergi Iglesias Rius, Josep Cos Camprubi, Fetalpais SL, l’esfera – Carles Teixidó, Tallaferro – taller d’escultura, Llibreria Espai31, La closka, Artmesart, Les Nostres Tradicions, Xavi Suárez i Tradillibreria

2019-04-14T20:43:27+00:00

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada