A la carpa punt d’intercanvi al costat de la botiga i el punt d’informació de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya trobareu tres activitats que ha preparat l’ACGC.

Un photocall amb els logotips de les activitats més destacades de l’Agrupació.

La presentació de les bases del Concurs Nacional de Fotografia “El Fet Geganter”, en que es premien les imatges més destacades de l’any en els àmbits relacionats amb els gegants, els capgrossos, els músics i la imatgeria festiva en general. Aquest concurs és obert a tothom i la Fira pot ser una bona ocasió per capturar instants únics pel concurs. Dissabte a la tarda, s’explicaran les novetats d’aquesta edició i es repartiran les bases que posteriorment seran publicades a la pàgina web de l’ACGC.

Aquest mateix espai, diumenge de 11:00 a 12:00h es convertirà en un espai d’interncanvi, per conèixer noves colles per futurs intercanvis, parlar entre membres de les colles, vocals i membres de la Directiva, compartir inquietuds o idees… Per tant, animem als membres de les colles a adreçar-se en aquest punt diumenge al mati i especialment als caps de colla.