El dissabte 16 de desembre, precisament a mig any vista de celebrar la XVI Fira del Món Geganter a Balsareny, el poble amfitrió acull la presentació de l’esdeveniment amb la finalitat de donar a conèixer a tots els veïns de la localitat l’efemèride en qüestió. En aquesta jornada es desvetllarà el cartell publicitari, amb la nova imatge de la colla que ha estat realitzada per la reconeguda il·lustradora i dissenyadora Glòria Fort.

L’acte es desenvoluparà entre la Plaça de l’Ajuntament i el teatre municipal (Sala Sindicat); en aquesta darrera ubicació es farà la presentació orientativa del programa d’actes del proper 14, 15 i 16 de juny. L’enllaç entre les dues ubicacions es farà mitjançant una cercavila amb tots els gegants de la localitat de Balsareny pels carrers més cèntrics del municipi.

En les presentacions respectives hi intervindran: autoritats municipals, membres de la junta executiva de l’ACGC i representants de l’entitat organitzadora.

A continuació, i com a clausura de la diada, a la sala petita del mateix teatre es durà a terme un sopar popular, obert a tothom, organitzat pels Geganters, Grallers i Tabalers “Els K + Sonen” de Balsareny. Cal obtenir tiquet previ abans de divendres dia 15.

Més informació als canals d’informació de la colla: Instagram @elskmessonen Facebook Els K Més Sonen de Balsareny