Dissabte 3 de febrer una representació de la Colla de Geganters, Grallers i Tabalers de Balsareny “Els K + Sonen” participarà a l’Assemblea General Ordinària de l’ACGC que enguany es celebrarà a Santa Coloma de Gramanet.

La colla presentarà la 16a Fira del Món Geganter a Catalunya que tindrà lloc els propers dies 14, 15 i 16 de juny a Balsareny.

A més, es presentarà el vídeo promocional de la festa, narrat per la reconeguda periodista dels serveis informatius de RAC1 Mar Poyato, filla del poble de Balsareny.

A l’Assemblea també es farà la lectura del programa d’actes previst, així com també hi intervindrà en Josep Maria Soler, membre de l’entitat, però també representant del consistori local, ja que actualment exerceix com a regidor de festes, per donar a conèixer el suport i la col·laboració que les institucions de la localitat donen al projecte.