Us convidem a visitar el programa de la fira per divendres, dissabte i diumenge, on podreu conèixer l’extens programa d’actes previst a la localitat de Balsareny en motiu de la XVIª Fira del Món Geganter de Catalunya. S’iniciarà divendres dia 14 de juny a les 18h i finalitzarà diumenge dia 16 a la vesprada. Es donaran més detalls de tots aquests actes a mesura que s’acostin les respectives dates.

Expositors i firaires, cercaviles, espectacles, tallers, mostres de balls, concerts, àpats populars, correbars… un programa teixit per tots els públics: petits i grans.

Un dels actes més destacats és l’espectacle de dissabte a la nit: “Balsareny, una història gegant!”, on diferents gegants, nans i bèsties, al costat d’actors locals i de músics en directe, dibuixaran els capítols més transcendentals de la història d’aquest municipi mil·lenari. També volem fer esmena d’una de les novetats d’aquesta edició, el “Disbauxa’t” un acte que a ritme de xaranga rememorarà la reconeguda Festa dels Traginers de la localitat; com no podia ser d’una altra manera serà protagonitzat per una mulassa, la de Falset, que acompanyarà a tots els participants a fer un xarrup a diferents punts de la població.

Cal destacar que, al llarg d’aquest cap de setmana, una seixantena de colles d’arreu, amb representació de totes quatre províncies, visitaran la població bagenca!