Divendres 1 de març obrim les inscripcions per tots aquells constructors de gegants i imatgeria, luthiers, coordinadores, llibreries especialitzades, artesans, empreses relacionades amb la cultura popular […] que tinguin ganes de mostrar i donar a conèixer els seus serveis i la tasca que desenvolupen pel fet geganter. Una oportunitat única per promocionar-se i oferir els productes o serveis de forma directa a un gran públic de clients potencials.

L’espai firal, on s’ubicaran els expositors, restarà obert al públic: dissabte dia 15 de juny (de 10h a 14h i de 16:30h a 20:00h) i diumenge dia 16 de juny (de 10h a 14h).

Tots aquells expositors interessats en participar en aquesta edició de la Fira del Món Geganter podeu consultar les bases establertes al menú d’informació i tramitar la vostra inscripció a través del formulari al menú d’inscripcions.

El termini per realitzar la inscripció finalitza el dia 10 de maig.

Us hi esperem!