Som a un mes just de celebrar la XVI Fira del Món Geganter a Balsareny. Aquesta edició té la particularitat que també s’hi reuneix les colles del Bages-Berguedà, celebrant la XXIV Trobada Comarcal. Un cap de setmana ple d’actes per gaudir, petits i grans, de la cultura popular catalana i el fet geganter.

Avui presentem “LA REVISTA”, la mostra del treball realitzat durant tots aquests mesos vestint amb cura una programació a l’alçada d’aquesta gran celebració. A més de presentar-hi els actes, també s’hi citen els participants i els col·laboradors que s’han sumat al desenvolupament de l’efemèride. Guardeu-vos les dates, us hi esperem!

Podeu descarregar-vos la revista en format PDF al següent enllaç: Revista – FMG BALSARENY 2024

Volem fer arribar el nostre més sincer agraïment a “ORRIOLS” de Balsareny, per la facilitat i l’ajuda a fer possible que cada casa del poble pugui tenir la seva revista i als balsarenyencs Ramon Carreté i Xavi Novell per les seves correccions i supervisions.